Maggie Sottero

Maggie Sottero er en af verdens mest anerkendte og eftertragtede producenter af brudekjoler. Deres vision er at gøre drømme til virkelighed ved at levere innovative og nytænkende design af højeste kvalitet. Maggie Sottero blev grundlagt for 25 år siden i Sydney, Australien. Brudekjolerne er fyldt med detaljer, der flettes sammen, med blonder inspireret af klatrende eføy, charmerende udskæringer, komplekse teksturer og whimsical detaljer. De har også en alsidig kollektion med elegance og romantik, der skinner igennem i brudekjolerne. De er altid velfremstillede og af god kvalitet. Det, der gør Maggie Sottero brudekjoler unikke, er deres moderne, romantiske følelse af skønhed og elegance, hvilket også kan være deres motto: ”romantik, elegance og skønhed”.

Maggie Sottero hos Proms and Weddings

Vi er stolte forhandlere af Maggie Sottero hos Proms and Weddings, og vi tilbyder både gamle og nye kollektioner fra Maggie Sottero. Dette er perfekt for dig, der leder efter en mere traditionel brudekjole fra mærket eller ønsker en lidt mere moderne kjole. Du kan finde forskellige størrelser og stilarter på vores kjoler. Mange af vores stilarter har også variationer i dækning, ærmelængder, halsudskæringer, illusion-detaljer, shapewear-foret og meget mere. Vores udvalg er bredt med mange forskellige brudekjoler fra Maggie Sottero, så alle vores kunder kan finde den perfekte brudekjole til deres store dag.

Rabatterede Maggie Sottero brudekjoler!

Vi tilbyder mange forskellige brudekjoler hos Proms and Weddings fra forskellige designere og kollektioner. Disse varierer naturligvis i udseende og prisniveau. Men en fordel ved Maggie Sottero kjoler er, at du ofte finder gode rabatter på nedsatte brudekjoler fra Maggie Sottero kollektioner. Det betyder, at du kan finde en fantastisk flot og veludført kjole med fine detaljer, der taler til dig, til en favorabel pris! Brudekjolerne i sig selv er elegante og romantiske med smukke detaljer, der gør kjolerne unikke. De er også topmoderne og personlige. Så du kan få en kjole fra Maggie Sottero med alle disse fine egenskaber til en rabatteret pris!

Maggie-Sottero-Pauline-Fit-and-Flare-Wedding-Dress