Sko

Bryllup eller fest
FRÅN: 600:-

Brudeslør

FRÅN 99:-

Smykker

Lyx accessoarer

Festkjoler

Er du på jagt efter en ny og smuk festkjole, som du kan have på til din næste festlige begivenhed - så er du landet det helt rette sted. Her hos Proms & Weddings går vi aldrig ned på festkjoler. Når vi udvælger de smukkeste festkjoler til dig, går vi hverken på kompromis med kvalitet, design og pasform.

Bryllupskjoler

Står du til at skulle finde en bryllupskjole til din store dag? Så er du landet det helt rette sted. Hos Proms & Weddings har vi et unikt udvalg af elegante og smukke bryllupskjoler, der kan være med til at gøre din dag endnu mere magisk. Vi er selvfølgelig heller ikke gået på kompromis med hverken kjolernes kvalitet eller de designs, vi har udvalgt. For du skal kunne finde det helt perfekte match.

Brudekjoler

Nærmer den store dag sig? Og er du på jagt efter en brudekjole, der kan gøre dagen endnu mere uforglemmelig? Så er du havnet det helt rette sted. Hos Proms & Weddings finder du smukke og elegante brudekjoler i mange forskellige designs.

Gallakjoler

Her hos Proms & Weddings har vi samlet et stort og spændende udvalg af smukke, elegante og farverige gallakjoler. Gå på opdagelse her på siden, og find lige præcis den gallakjole, som du med sikkerhed får sendt en masse misundelige blikke efter.

Sikker betaling

Betal med kort

Forsendelse

Indenfor Sverige

FIND DIN DRØMMEKJOLE TIL EN LAVERE PRIS

Brudekjoler i Malmø

Leder du efter en smuk brudekjole af bedste kvalitet til gode priser? Vi hos Proms & Weddings har en butik i Malmø, hvor du kan prøve at finde den helt rigtige brudekjole til dine behov. Vi elsker bryllupper og vil gerne gøre dit bryllup magisk! Du kan nemt og nemt bestille og købe din brudekjole online, men du kan også bestille en fitting i vores butik i Malmø for at være sikker på, at du finder den rigtige!

 

Prøv dine brudekjoler i Malmø

Gør din brudekjole til en hyggestund med dejligt socialt samvær med dine veninder. Vi tilbyder brudekjole tilpasning i Malmø for SEK 300 per person med værelser til op til 6 personer. Pris i DKK ca 200 DKK. Smagningen varer cirka 1 time og inkluderer et glas bobler og snacks. Du kan booke et fitting til brudekjoler i Malmø i kalenderen her.

 

Vi glæder os til at hjælpe dig med din pasform og finde den rigtige brudekjole i Malmø!