Underkjole til brudekjole og undertøj til bryllup og fest

Udover det enorme udvalg af både brudekjoler og aftenkjoler hos Proms And Weddings tilbyder vi også et stort udvalg af underkjoler, accessories og lingeri i butikken. Hvorfor har du brug for specielt undertøj eller en underkjole, undrer du dig måske? Nedenfor er nogle nyttige oplysninger om dette!

Underkjole Brudekjole

Hvad er en brudekjole underkjole, og hvorfor har du brug for en? På samme måde som der findes forskellige modeller angående brudekjoler, findes der en række forskellige typer af underkjoler, hvor hver underkjole er specielt tilpasset en bestemt type kjole. En underkjole kan bruges til at få en kjole til at se lidt større og mere fancy ud, men faktum er, at underkjoler gør meget mere end det. En underkjole skal slet ikke bruges med vilje for at få en kjole til at se større ud. Har du en kraftig brudekjole eller aftenkjole, kan det være nemmere at have en underkjole, der holder og støtter kjolen nedefra. Dette letter på mange forskellige niveauer, ikke kun når det kommer til kjolens vægt. Under sommer og varme giver en underkjole behagelig kølighed, den hjælper med at undgå og minimere risikoen for, at materiale klæber til varm og svedig hud. Når det kommer til havfruemodeller og figursyet kjoler, bruger du en underkjole i samme stramme model som kjolen, med eller uden volumen ned til. Dette fungerer som spanx eller andet funktionelt undertøj med egenskaberne til at udglatte og minimere synlige linjer og rynker.

Undertøj och Underkjole til bryllup og fest

I vores butik finder du også et stort sortiment af undertøj velegnet til brude- og aftenkjoler. De fleste af kjolerne i butikken er skabt med en indbygget bh, noget som vi opdagede, at mange oplever som en positiv overraskelse under try-on. Ikke at skulle tænke på at finde en bh, der passer til den kjole, du køber, opleves af mange som en stor lettelse, og vi forstår hvorfor. Derfor tilbyder vi også separat undertøj, korsetter, bustiere og selvklæbende bh’er i butikken. Dette giver mulighed for at teste det rigtige undertøj sammen med kjolen. Du kan også finde trusser med høj eller lav talje hos os.

 

h2-220_biancoevento_petticoat_01-1-scaled-1-600x800