Demetrios

”Demetrios er, hvor drømme begynder, og stil varer evigt” er Demetrios’ slogan, der beskriver integriteten i deres kjoler. Hver design fra Demetrios fokuserer på detaljer og kvalitet, hvilket giver hver Demetrios brudekjole sit signaturpræg. Der er forskellige stilarter af kjoler fra Demetrios, herunder ”Princess, Classic/Simple, Romantic, Boho og Glam”. Disse kjoler tilbyder kvinder de bredeste og mest alsidige stilarter og er i fronten af modeverdenen. Det var i 1980’erne, at Demetrios’ fantasi om at eje sin egen virksomhed blev til virkelighed. På næsten ingen tid forvandlede han en ukendt lokal virksomhed til en blomstrende, international virksomhed. I dag sælger bryllupsbutikker over hele verden stolt Demetrios brudekjoler.

Demetrios hos Proms and Weddings

Hos os på Proms and Weddings finder du et bredt udvalg af forskellige brudekjoler. Vi har både nye og gamle kollektioner fra Demetrios, der kommer i forskellige udseender. Der er noget for enhver smag. Du kan derfor også vælge kjoler, der er lidt mere moderne eller traditionelle. Dette gør Demetrios-kjolerne mere unikke. Det betyder, at de fleste kvinder kan finde, hvad de søger. Grundvisionen med Demetrios-kjoler er, at de skal passe til enhver brud, uanset størrelse, smag eller pris. Vælg den perfekte brudekjole til dig!

Rabatterede Demetrios brudekjoler!

Vi hos Proms and Weddings har et bredt udvalg af Demetrios brudekjoler. Du vil ofte finde gode rabatter på nedsatte brudekjoler fra Demetrios’ kollektioner. Dette betyder, at du kan finde en elegant og veludført brudekjole til en god pris. Vi ønsker, at alle vores kunder skal have mulighed for at finde den perfekte kjole til deres store dag. Derfor er Demetrios-brudekjoler fordelagtige, da de findes i forskellige designs, størrelser og priser! De er også veludførte, hvilket ses i deres kvalitet.

Demetrios 1115 brudekjole