Om os

Velkommen til vores verden af fest- og brudekjoler!

Proms & Weddings er Sveriges største fest- og brudebutik og blev grundlagt i 2011 af Ayman Kadoura.
Proms & Weddings tilbyder et bredt udvalg af kjoler til både bryllup og fest. Vores fysiske brudebutik er placeret i Malmø, Amiralsgaten, som der er hurtig forbindelse til via Øresundsbroen.

Vores webshop er bugnet med kjoler i forskellige størrelser og til alle størrelser. Vi tilbyder således et rigt udvalg af kjoler fra verdens førende kjolebrands.

Du finder os også på sociale medier, hvor vi hurtigt og nemt besvarer dine spørgsmål.

Contact Form Demo (#3)

Kontakt kundeservice

Tak, fordi du kontakter os ved Proms og bryllupper! Vi forsøger at besvare dine spørgsmål så hurtigt som muligt, og nu i højsæsonen kan svartiden være lidt længere. Du når os bedst på mail, da vi ikke altid har tid til at tage telefonen, når vi har kunder i butikken.

Generelle spørgsmål og aftale mail eller ring

Telefon: 040-618 00 13

Proms og bryllupper er placeret på Amiralsgatan 28 Malmø

If you are calling from abroad: +46 40 6180013

E-mail: info@promsandweddings.se

Åbningstider

Hverdage: kl.11.00-18.00
lørdage: kl.11.00-16.00
(kl.10.00-11.00 kun ved reservation)
Bestillinger kun søndage enl.ök
Nytårsaften kl.11-14
Røde dage og juleaften holder vi lukket!

Du finder os også på sociale medier, hvor vi hurtigt og nemt besvarer dine spørgsmål.

Hvorfor Proms & Weddings?

Vi hjælper dig med at finde den helt rette kjole

Vi tilbyder drop-in og gratis tidsbooking af vores kjoler i butikken. Med en aftale kan vores kunder i ro og fred få professionel og personlig hjælp fra vores kyndige personale.

Lad os inspirere dig

Proms & Weddings inspirerer hver dag kunderne med nyheder fra butikken gennem de sociale medier. Dette gælder både brands og gode priser. Du får således serveret en masse inspiration og kan tage del i de nye kollektioner fra store internationale brude- og kjoledesignere.

Vi har alt inden for brudekjoler, fest- og gallekjoler, sko, accessories, undertøj og meget mere. Sko og tilbehør fås til alle lejligheder og med hjælp fra vores personlige rådgivere får du den bedste service.

Webshop med stort sortiment

Her på vores webshop finder du galla- og festkjoler, sko, smykker, undertøj og accessories til fest og bryllup. Vi har desuden også hele vores udvalg af bryllupskjoler tilgængelig på shoppen, så du kan finde inspiration inden du bestemmer en prøvetime

Leder du efter indretningstips?

Vi elsker lækkert tøj og flot indretning. Tjek vores partner Indretningsvis ud og få Indretningsinspiration til dit hjem!

Hvilke mærker har vi? 

Vi tilbyder det nyeste inden for festkjoler og har hurtige leveringer fra vores leverandører. De største mærker er følgende: It’s my party!, Pronovias, Rosa Clara, Tarik Ediz, Sherri Hill, Terani, Jovani, La Femme, JLM Couture, Jim Hjelm, Scala, Aspera, Estrada, Dynasty, Eleni Elias, Angel Forever, Gribha og ikke mindst eget design. Alt dette under ét og samme tag. 

I vores butik tilbyder vi vores kunder et maksimalt udvalg af brudekjoler og tilbehør fra verdens førende mærker som: 

Pronovias, St. Patrick, La Sposa, White One, Rosa Clara, AIRE Barcelona, Maggie Sottero, Sottero and Midley, Cristalline, Demetrios, Cosmobella, Moncheri, David Tutera, Sophia Tolli, Eternity Bridal, Art Couture, Aspera och Tarik Ediz Wedding.

Brudekjoler kan kun bestilles gennem butikken

Vores store udvalg af bryllupskjoler findes i webshoppen, men kan blot bestilles gennem butikken. Du kan dog i ro og fred scrolle igennem de forskellige kjoler, som vi tilbyder og blive inspireret af de nyeste kollektioner fra en lang række af internationale brands.

Norsk og Svensk

Leder du efter en brudekjole i Norge? Gå til vores side: Bryllupskjole.com


Leder du efter brudekjoler i Sverige? Du kan finde disse på: Promsandweddings.se