Martha Blanc

Martha Blanc er et brand af Rosa Clara. Kjolerne udstråler selvtillid og upåklagelig stil. Kjolerne kan beskrives som en ”eksklusiv kollektion med slående silhuetter og fejlfri design”. Kollektionen er inspireret af global glamour og couture brudedesign. Uanset om en brud leder efter en traditionel, moderne eller trendy stil, tilbyder Martha Blanc et bredt udvalg af kjoler, der helt sikkert vil passe til hendes smag. Silkestoffer, Swarovski-perler og fransk blonder er blot nogle af de fantastiske detaljer, som disse kjoler har at byde på. Kollektionen stammer fra Rosa Clara, der blev grundlagt i 1995.

Martha Blanc hos Proms and Weddings

Hos os på Proms and Weddings kan alle kvinder finde den perfekte kjole til deres store dag. Vi tilbyder et bredt udvalg af brudekjoler fra både nye og ældre kollektioner fra Martha Blanc. Dette er fordelagtigt for dig, der leder efter en brudekjole, der opfylder dine ønsker og kriterier. Måske er du en brud, der leder efter en lidt mere klassisk, ældre design fra Martha Blanc, så kan du finde det hos os. Samtidig kan du finde alle de seneste kollektioner fra Martha Blanc. Der er altså noget for enhver!

Nedsatte Martha Blanc brudekjoler!

Vi er stolte forhandlere af Martha Blanc brudekjoler. Vi er særligt stolte af, at kjolerne får vores kunder til at føle sig selvsikre, smukke og klassisk elegante. Vores vision er at tilbyde brudekjoler til alle vores kunder. Faktisk finder du ofte gode rabatter på nedsatte brudekjoler fra Martha Blancs kollektioner hos os på Proms and Weddings. Dette er fordelagtigt, da du som kunde kan gøre et godt kup og finde en smuk brudekjole til en favorabel pris. Du kan derfor holde øje med vores hjemmeside og finde din perfekte brudekjole fra Martha Blanc. Vores vision er derfor at kunne tilbyde kjoler, der passer til og tiltaler alle vores kunder. Det gør vi med deres forskellige designs og detaljer på kjolerne fra Martha Blanc. Hos os kan du endda finde din drømmekjole til en nedsat pris! Velkommen.

Ketty brudekjole fra Martha Blanc